Het team van van den Bruele vastgoed is hecht en opvallend gemixt qua samenstelling. Jonge professionals en oude rotten in het vak leren van elkaar en dagen elkaar uit. Door kennis te fuseren hebben we de afgelopen jaren prachtige projecten kunnen realiseren. De lijnen zijn kort, de drive is groot en iedereen heeft zijn eigen specialisme. van den Bruele vastgoed is een no-nonsense ontwikkelaar. We weten waar we het over hebben, we koersen recht op ons doel af en we maken het waar. Uiteraard verliezen we daarbij nooit de kwaliteit, het budget en het menselijke aspect uit het oog. Maak kennis met ons team!

Johan J.M. van den Bruele - CEO

De CEO van van den Bruele vastgoed is een serial entrepreneur die al vanaf begin tachtiger jaren als projectontwikkelaar actief is. Na de verkoop van zijn bedrijf in 2004 aan de Koninklijke BAM Groep is hij actief als belegger en projectontwikkelaar. Het was nog te vroeg voor ‘de geraniums’. Johan geniet ervan om jonge professionals te leren hoe je zelfstandig onderneemt en ontwikkelt. “Daarbij blijft het natuurlijk altijd mooi om een project te laten slagen en te zorgen dat alle betrokkenen aan hun trekken komen en trots op het resultaat zijn.”

Ferry Dirksen - CFO

Een gestructureerde perfectionist die er met plezier voor zorgt dat zijn collega’s goed kunnen functioneren, zo laat Ferry zich het beste omschrijven. Van een lekker drukke dag waarop van alles gedaan moet worden, krijgt dit teamlid energie. “Ik zie mezelf als ‘het cement tussen de stenen’ binnen het team. Ik luister, analyseer en help waar ik kan.” Ferry is gespecialiseerd in de financiën en heeft een goed gevoel voor humor.

Thyrza Hoorn-Mol - Ontwikkelingsmanager

Thyrza is met haar 20 jaar ervaring met woningbouw- ontwikkeling een waardevolle speler binnen ons team. Ze heeft een technische en financieel-economische achtergrond, waardoor ze vanuit verschillende belangen een bijdrage levert. Thyrza is commercieel, creatief en technisch. Met deze eigenschappen stuurt zij moeiteloos en met plezier de teams aan. “Duurzame samenwerkingsverbanden, gedreven teams en tevreden eindgebruikers van onze projecten, dat drijft mij.”

Sanne Struijk - Vastgoedontwikkelaar

Sanne is een gedreven ontwikkelaar die met zijn scherpe blik kansen in de markt ziet. Hij is verantwoordelijk voor de acquisitie, ontwikkeling en realisatie van verschillende vastgoedprojecten. En dat doet hij met een gezonde dosis humor en bovenal veel plezier. Sanne vindt authenticiteit heel belangrijk. “Door altijd menselijk en dicht bij jezelf te blijven ontstaan de mooiste samenwerkingen. En als die samenwerkingen langdurig zijn en we samen succes kunnen vieren, doet mij dat goed.”

Roel van den Bruele - Marketing & Communicatie

Voorlichting, marketing, communicatie. Daar houdt Roel zich al 40 jaar mee bezig. Zijn kennis zet hij met plezier in voor van den Bruele vastgoed. Creatief, doelgericht en vernieuwend gaat Roel te werk. Op die manier heeft hij plezier in zijn werk en kan hij een zinvolle bijdrage leveren aan het team. Hoe drukker, hoe beter, vindt Roel, want dan gaat je bloed sneller stromen. “Omdat ik de wereld van marketing, communicatie en PR goed ken, kan ik mijn collega’s adviseren.”