Missie en visie

Met een krachtig team waarin expertises en ervaring elkaar vinden, realiseert Van den Bruele Vastgoed duurzame leefomgevingen. Het woon- en werkgenot van de eindgebruiker is wat ons drijft en daar handelen we ook naar. We zoeken altijd de samenwerking op met belanghebbenden. Door goed te luisteren en wensen om te zetten naar een passend plan ontstaat betrokkenheid en draagkracht. Dit komt de realisatie ten goede en het vergroot ons werkplezier. Samen wordt het beter, leuker en toekomstbestendiger. Daar geloven wij in en dat is waar we ons hard voor maken.

Samenwerken

Nadat we uitgebreid kennis hebben gemaakt stellen we voor elke locatie een team van experts samen die het best bij de betreffende opgave en elkaar passen. Daarnaast worden in een vroeg stadium stakeholders en eindgebruikers bij de ontwikkeling van een plek betrokken. Ontwikkelen is wat ons betreft teamwork. Dat is terug te zien in onze werkwijze. Open, transparant en op basis van vertrouwen.

Historie

We houden ons nu vooral bezig met de ontwikkeling van woningen en zorgvastgoed. Dat is niet altijd zo geweest. Van den Bruele Vastgoed is al meer dan 30 jaar actief als ontwikkelaar en in de tijd hebben we een breed werkveld gehad. Ons vastgoedavontuur begon met de ontwikkeling en de realisatie van omvangrijke kantoorcomplexen in binnen- en buitenland. Hierna verlegden we onze focus naar gebiedsontwikkeling, waarbij ook winkelcentra en woningen werden ontwikkeld. Waar we nu staan, is waar we willen zijn. Dicht bij de gebruiker!