OVER ONS

Landelijke speler in de ontwikkeling en exploitatie van vastgoed.

scroll down
Samenwerken Van den Bruele vastgoed bv is een landelijke speler in de ontwikkeling en exploitatie van vastgoed. Als particulier ontwikkelende ontwikkelaar / belegger kenmerken wij ons door onafhankelijk en slagvaardig te opereren. Dankzij korte lijnen met onze samenwerkingspartners zijn we in staat om snel en flexibel te handelen. De constante kwaliteit, betrouwbaarheid én transparantie blijken al meer dan 30 jaar de garantie voor ons succes. Wij houden ons tegenwoordig voornamelijk bezig met de ontwikkeling van woningen en appartementen. Wij richten ons met name op het middensegment van de vrije sector koop- en huurmarkt. Dit kan naast nieuwbouw ook de herontwikkeling of transformatie van een bestaand object zijn. De ontwikkeling van levensloop bestendige (zorg)woningen heeft daarnaast onze speciale aandacht.
Missie Na een uitgebreide kennismakings- en oriëntatiefase van o.a. locatie en toekomstige gebruiker(s) laten wij ons graag inspireren door de aanwezige voorzieningen in de omgeving van het toekomstige project. Het idee is dat wanneer kenmerkende omgevingsfactoren mee worden genomen in een uiteindelijk ontwerp, dit beter is bestand voor de toekomst. Wij willen met alle betrokkenen - zoals gemeenten, bouwers, corporaties en toekomstige bewoners – een duurzame relatie aangaan waarbij, met behoud van ieders onafhankelijkheid, kwalitatief hoogwaardige woningen worden gerealiseerd. Naast het leveren van een duurzame bijdrage aan de volkshuisvesting en de leefomgeving initieert van den Bruele vastgoed ook graag projecten ter behoud van cultuurhistorisch erfgoed. Zo hebben wij het voormalige militaire hospitaal aan de Catharijenesingel in Utrecht herontwikkeld tot een van de mooiste hotel- en horecagelegenheden van de stad. Ook de restauratie van het klassieke jacht Lulworth, een “gaff cutter“ uit 1920 is een voorbeeld van een van onze bijzondere projecten.
Werkwijze Elke locatie is bijzonder, geen locatie is gelijk en daarom geloven wij dat elke locatie een eigen unieke invulling behoeft. In dat kader zijn wij actief op zoek naar mogelijkheden en potentiele locaties waar ruimtelijke vernieuwing samengaat met begrippen als vergrijzing, zorg en andere participerende woonvormen. Ook bij de realisatie van vastgoedprojecten wordt het succes voor een groot deel bepaald door de mensen die het ontwikkelen. Ons team staat garant voor een soepel op elkaar ingespeelde ploeg van vakmensen die -samen met een vaste groep externe professionals- projecten weten te realiseren. En omdat wij veel belang hechten aan een persoonlijke touch weet u altijd met wie u te maken heeft.
Historie Vanaf de 80er jaren hebben wij met diverse partners omvangrijke kantoorcomplexen in binnen- en buitenland ontwikkeld en gerealiseerd. Waaronder hoofdkantoren voor Cap Gemini, Nestlé, Ordina, ING, Bruna, Generali, Nieuwe Hollandse Lloyd, Kluwer, L’Oreal, Berenschot, Eerste Algemene, Amstel Lease en GAK. Hierna kwam de nadruk meer op gebiedsontwikkeling te liggen, waarbij naast kantoren ook winkelcentra en woningen werden ontwikkeld. Zoals o.a. het Stationsgebied in Hoofddorp, het Rechtbankkwartier in Utrecht, Plaza Arena in Amsterdam en de wijk Snel en Polanen in Woerden. Momenteel houden wij ons voornamelijk bezig met de ontwikkeling van woningen en appartementen.